Skoči na glavno vsebino
Select Page

Za prepogljivi pametni mobilni telefon Samsung Galaxy Z Flip bo treba odšteti med 770 in 1.150 evrov.

Na spletu se že dlje časa govori o tem, da naj bi podjetje Samsung v okviru posebnega dogodka 11. februarja letos predstavilo novi prepogljivi telefon. Tu naj bi šlo za model Galaxy Z Flip, ki bo v primerjavi z obstoječim modelom Galaxy Fold prinesel številne spremembe. Ta naj bi bil namreč opremljen s povsem novim sistemom za prepogibanje zaslona. Spominjal bo na tistega, ki ga je podjetje Lenovo uporabilo pri zasnovi pametnega mobilnega telefona Motorola Razr 2019. Gre za poseben sistem, ki omogoča manjši kot upogiba zaslona v primerjavi s sorodnimi tehnologijami, kar seveda zmanjšuje možnost poškodbe zaslona.

Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy Z Flip naj bi razpolagal še s 17-centimetrskim oziroma 6,7-palčnim zaslonom, na sredini notranjega zaslona v okrogli izrezi pa se bo nahajala spletna kamera. Robovi okoli zaslona bodo v primerjavi s klasičnimi telefoni nekoliko debelejši, a precej tanjši v primerjavi z zdajšnjim modelom Galaxy Fold. Na dnu ohišja pa bomo seveda našli vmesnik USB-C, zvočnik in mikrofonom. Klasična gumba za vklop in nadzor glasnosti se bosta nahajala na desnem robu ohišja. Dodatni zaslon bo uporabniku pričakovano prikazoval osnovne informacije, kot so datum in čas, napolnjenost baterije in druga pomembnejša obvestila. Samsung Galaxy Z Flip naj bi imel na zunanji strani dva digitalna fotoaparata in eno bliskavico, kar bo kot nalašč za kakovostne fotografije.

Koliko pa bo treba odšteti za prepogljivi pametni mobilni telefon Samsung Galaxy Z Flip? Če gre verjeti najnovejšim spletnim govoricam precej manj, kot za obstoječi model Galaxy Fold. Njegova maloprodajna cena naj bi se gibala med 770 evri in 1.150 evri, medtem ko je za model Galaxy Fold treba odšteti okoli 2.050 evrov. Če bo temu resnično tako verjamemo, da bo novost zagotovo zaživela in bo tako postala priljubljeni prodajni hit širom sveta, vključno na evropskem trgu.

Vir: http://m.racunalniske-novice.com/index.php?id=novi-samsung-galaxy-z-flip-bo-cenejsi-kot-si-lahko-predstavljate.html&ni=3

(Visited 15 times, 1 visits today)
Dostopnost