Skoči na glavno vsebino
Select Page

Nič ni bolj dolgočasnega, kot čakanje na let na letališču, saj je gibanje na tem območju zelo omejeno. Zato ne preseneča, da se je iznajdljiv mladenič odločil sam poskrbeti za svojo zabavo in izkoristiti tisto, kar mu je bilo na voljo. Ta je namreč med čakanjem na svoj let na portlandskem letališču razpakiral svojo igralno konzolo Sony PlayStation 4, ko priključil na enega od zaslonov, ki prikazuje informacije o letih za potnike in pričel z igranjem igre Apex Legends.

Za mnoge ljubitelje iger ta »pametna« zamisel pričakovano ni trajala dolgo. Takoj za tem, ko so letališki uslužbenci opazili, kaj se dogaja, so namreč poklicali varnostnike, ki so mladeniča prosili, naj preneha uporabljati zaslon in izklopi igralno konzolo. Mladenič je stražarje sicer prijazno prosil, če bi lahko do konca odigral priljubljeno konzolno igro, a mu ti seveda to niso dovolili.

Ali bo za njegovo početje mladenič bodil tudi kazen, pa še ni bilo razkrito. Je pa ta že dobil opozorilo s strani varnostnega osebja, saj zasloni na letališčih niso namenjeni igranju računalniških iger, ampak prikazovanju koristnih podatkov za potnike.

VIR: https://www.racunalniske-novice.com/novice/dogodki-in-obvestila/igranje-racunalniskih-iger-kar-na-letaliskem-zaslonu.html

(Visited 17 times, 1 visits today)
Dostopnost