Skoči na glavno vsebino
Select Page

Se sprašujete, kdaj bo Apple posodobil AirPods? Imamo najnovejše novice o datumu izdaje AirPods 2, vključno s specifikacijami, ceno in novimi lastnostmi, ki naj bi bile objavljene v začetku leta 2019.

 

Govorice kažejo, da lahko Apple lansira nove AirPodove slušalke v prvi polovici leta 2019.

In zveni, kot da bo naslednja različica AirPods-a ponudila Hey Siri – tako da boste lahko Siri govorili ukaze, ki jih bodo prevzeli ušesni čepki, ne da bi vam bilo treba uporabljati iPhone.

 

Kdaj bodo slušalke AirPod 2 izšle?
Čeprav še nismo imeli nobene potrditve od podjetja Apple, poročila kažejo, da bomo v prvi polovici leta 2019 videli nove AirPodove slušalke.

To je v skladu z včasih natančno Digitimes, ki je poročal, da bo Apple nove AirPods imajo zdravstvene nadzorne funkcije. To je prva govorica o dobavni verigi, ki smo jo videli o AirPodsih, zato pričakujemo, da bomo v prihodnjih tednih slišali več o slušalkah iz drugih virov.

Govori se že nekaj časa o novih AirPodovih, zato ne bomo zadržali sapo. Apple je imel poseben novinarski dogodek 30. oktobra, in čeprav se je zdelo, da so slušalke AirPod 2 napovedane, se niso pojavile.

Če bi morali ugotoviti datum za predstavitev AirPods 2, bi predlagali Appleov dogodek marca 2019, čeprav je bilo nekaj govoric, da bi lahko naslednjo generacijo AirPods začeli že v letu 2019.

Pravzaprav so bila celo poročila, da bi se lahko AirPods 2 začela pred koncem leta 2018, kar seveda zdaj vemo za neresnične. Dva plodna levkarja Twitter sta predlagala toliko:

 

 

Vir :

https://www.macworld.co.uk/news/apple/airpods-2-3672580/

(Visited 27 times, 1 visits today)
Dostopnost